Progressief Ermelo zet wijkspreekuur voort: nu oost

geplaatst in: 1998 | 0

Op 4 juni gaat Progressief Ermelo haar oor te luisteren leggen in wijk Oost. Bewoners uit deze wijk kunnen tijdens het inloopspreekuur komen praten over alle politieke zaken die hen bezighouden. Dat kan gaan over dingen in de buurt die verbeterd moeten worden. Maar ook over meer algemene politieke zaken. Van Progressief Ermelo is de voltallige fractie aanwezig: de zelf in Oost woonachtige Nel Franke, fractievoorzitter Laurens Klappe en Dirk de Vries Reilingh.

Precies een jaar geleden hield Progressief Ermelo haar eerste wijkspreekuur. Inmiddels heeft PE wijk West en Zuid aangedaan. De fractie houdt nu voor het eerst wijkspreekuur in Oost. Progressief Ermelo zet het wijkspreekuur voort omdat het in een behoefte voorziet. Het brengt de partij steeds in contact met nieuwe gezichten. Sommige mensen bezoeken zo voor het eerst een spreekuur van een politieke partij.

Op donderdagavond 4 juni zijn de bewoners uit Oost tussen 8 en 10 uur welkom in de Triade.