Groene Zoom steunt voorstel Progressief Ermelo

geplaatst in: 2000 | 0

De Groene Zoom vindt het voorstel van Progressief Ermelo om betrokkenen in een vroeg stadium te betrekken bij een verandering in hun woonomgeving ‘zo gek nog niet’. Aldus de voorzitter van de Raad van Bestuur, Dolf Arbon, in “Huiswerk”, een uitgave van de Groene Zoom. Arbon meldt dat de woningstichting regelmatig aanloopt tegen de problemen die het niet goed geïnfomeerd zijn opleveren; er onstaat irritatie tussen omwonenden, bestuurders en andere betrokken partijen. Bestuurders die zeggen dat vroegtijdig overleg nog meer stagneert, hebben volgens Arbon het gelijk niet aan hun zijde. ‘Laat ze het maar eens uitproberen’, schrijft Arbon, ‘Naar mijn mening komt de meeste stagnatie doordat partijen onvoldoende geïnformeerd zijn en niet of veel te laat naar hun mening worden gevraagd.’