Algemene beschouwingen 2001

geplaatst in: 2001 | 0

Eens per jaar zijn de algemene beschouwingen in de gemeenteraad. De partijen geven dan hun visitekaartje af en melden wat zij belangrijk vinden. Zo ook Progressief Ermelo. Om maar een paar punten te noemen: Progressief Ermelo heeft al in 1997 een plan ingediend om het Stationsplein te verbeteren en te verfraaien en daar is nog steeds niets mee gebeurd. Ook zijn er nog niet voldoende fietsenstallingen en is er nog geen fietspad langs de Oude Telgterweg. Gelukkig is er ook een heleboel wel gebeurd. Al meer dan 25 jaar hebben wij gepleit voor uitbreiding van het voergangersgebied in de Stationsstraat en jawel: daar wordt nu eindelijk werk van gemaakt. Ook het invoeren van 30 km zones in woongebieden, 60 km wegen in het buitengebied en de invoer van het Diftar systeem stemt PE tot tevredenheid.