Open brief: PE spreekt zich uit tegen de voorgenomen stationering van een pantserinfanteriebatiljon

geplaatst in: 2004 | 0

Door middel van deze brief wil Progressief Ermelo zich uitspreken tegen de komst van ruim 900 militairen naar Ermelo. Nadat wij vernomen hebben van het voornemen van het ministerie heeft Progressief Ermelo aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente om meer duidelijkheid gevraagd omtrent de mogelijke consequenties van het voornemen van het ministerie van defensie om het pantserinfanteriebataljon uit Seedorf in Ermelo te stationeren. Tot onze spijt hebben wij enkel algemene opmerkingen gekregen inzake de mogelijke consequenties en is het college van Burgemeester en Wethouders niet bereid de gemeenteraad nader te betrekken bij de besluitvorming. De brief is hier in zijn geheel te lezen.