Waarom geen collectieve zorgverzekering voor Ermeloërs met een uitkering?

geplaatst in: 2006 | 0

Progressief Ermelo vindt het vreemd dat de gemeente Ermelo geen collectieve zorgverzekering voor mensen met een uitkering wil afsluiten. Veel andere gemeenten doen dit wel. Een collectieve verzekering heeft voordelen voor de verzekerden. Er hoeft minder voor de basispremie betaald te worden, er zijn kortingen op de aanvullende verzekeringen en de mogelijkheid bestaat om de premie direct op de uitkering in te houden. Progressief Ermelo wil van het college van B & W weten of ze toch een collectieve verzekering willen afsluiten, of er overleg geweest is met Zeewolde en Harderwijk in het kader van de samenwerking met de IGSD en of er overleg met de cliënten is geweest. Meer informatie hierover in deze vragen aan het college van B&W (doc).