Mening over de veranderingen in Ermelo-West? Vertel het PE!

geplaatst in: 2008 | 0

Progressief Ermelo wil graag de mening van de Ermelo-ers horen. En verantwoorden wat we gedaan hebben. Regelmatig zoekt PE daarom locaties op waar veel mensen komen. In het kader van ‘het rondje Ermelo’ staat Progressief Ermelo komende zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur bij de Plus supermarkt in West. Het onderwerp dit keer is ‘De veranderingen in West’.

In Ermelo West staat de komende jaren veel te veranderen. De Leemkuul zal een grote gedaantewisseling ondergaan en wordt uitgebreid, er komen nieuwe woningen bij en bestaande appartementen worden aangepast.

Op de Telgtereng zal een nieuw groot sportpark komen. Met de verhuizing van de EFC en de korfbalclub KCE wordt de weg vrijgemaakt om op de Zanderij woningen te bouwen. Om iedereen veilig naar de Telgtereng te kunnen laten gaan is het de bedoeling een veilige fietsroute door de wijk te creëren.

Progressief Ermelo is benieuwd naar de ideeën van de bewoners van West. Wat voor ideeën hebben ze voor het vernieuwde wijkcentrum? Hebben zij suggesties voor goede fietsroutes naar het nieuwe sportpark? Moeten er wel woningen komen op de Zanderij? En zo ja, wat voor woningen zouden dat moeten zijn? Zijn er nog andere wensen voor de wijk?

De verzamelde informatie gebruiken de raadsleden bij hun werk in de gemeenteraad. Progressief Ermelo wil graag horen wat er leeft, ook buiten de verkiezingstijd. Nu gaat het over West, maar vragen of opmerkingen over andere onderwerpen zijn ook van harte welkom.