Vragen aan bezoekers winkels in Ermelo

geplaatst in: 2008 | 0

Uit de Stentor van donderdag 26 juni 2008, door Wijnand Kooijmans

Progressief Ermelo gaat zaterdag 28 juni onderzoek doen naar de beleving van het centrum van Ermelo. Leden van de raadsfractie staan tussen elf en twee uur in winkelcentrum De Enk. Directe aanleiding voor de enquête is het onderzoek dat de Ondernemersvereniging Ermelo heeft gedaan naar de sterke en zwakke punten van het centrum van Ermelo.

Daarvoor zijn de ondernemers onder meer met verschillende politieke partijen op stap geweest.

Progressief Ermelo wil nu ook zelf antwoorden van bezoekers van het centrum. Onder meer wordt gevraagd hoe bezoekers naar het centrum zijn gekomen. Of dit per auto of fiets is en waarom men naar het winkelcentrum van Ermelo is gekomen.

Ook wordt gevraagd naar de herkomst van de bezoeker. Aan de hand daarvan kan onder meer worden bepaald hoeveel mensen uit bijvoorbeeld Harderwijk komen en hoeveel vakantiegangers vanuit de regio het centrum bezoeken.

De uitkomsten van de enquête wil Progressief Ermelo uiteindelijk aanbieden aan de Ondernemersvereniging.

Mensen die graag mee willen doen maar zaterdag verhinderd zijn kunnen hun mening mailen naar info@progessiefermelo.nl