Verhoef voert lijst PE weer aan

geplaatst in: 2010 | 0

Kontakt 21 december 2009

Aline Verhoef-Franken (38) is bij de komende verkiezingen weer lijsttrekker van Progressief Ermelo. Op plaats twee staat Laurens Klappe, die vele jaren ervaring als raadslid inbrengt. En met René Arts op drie denkt de partij wederom aan de voormalige SP-stemmers een goede keus te bieden. Op vier en vijf staan Alex Kleijnen en Jan Overbeek. Verder verwelkomt PE met Lionel van den Berg, Anneke Knoppert, Annette van der Wel en Harm Steijn een aantal nieuwkomers op de lijst. Zij werken zich de komende jaren in in het werk van de gemeenteraad. Op plek zes completeert Dirk de Vries Reilingh, voormalig raadslid en wethouder voor PE, de lijst. Huidig raadslid Hans Ligtermoet staat niet meer op een verkiesbare plaats. Hij heeft daarvoor gekozen vanwege drukke werkzaamheden. Mocht PE een plek innemen in het nieuw te vormen college, dan is Aline Verhoef-Franken de kandidaat-wethouder.