Nieuw college

geplaatst in: 2010 | 0

Nieuw college

(van de website van de gemeente Ermelo, 30 maart 2010)

 

Gisteren zijn het CDA, Progressief Ermelo, de VVD en de ChristenUnie tot overeenstemming gekomen over de vorming van het nieuwe college. Beoogd wethouders zijn Jan van den Bosch namens het CDA, Laurens Klappe namens Progressief Ermelo, Esther Verhagen namens de VVD en Tom Nederveen namens de ChristenUnie. Aan het collegeprogramma wordt nog de laatste hand gelegd. Dinsdag aanstaande presenteert het nieuwe college zich aan de media en wordt het collegeprogramma bekendgemaakt en toegelicht.

De portefeuilleverdeling ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • Jan van den Bosch, ruimtelijke ontwikkeling
  • Laurens Klappe, sociale zaken en welzijn
  • Esther Verhagen, openbare werken
  • Tom Nederveen, financiën.