Stem van de kiezer – Aline Verhoef-Franken

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

Januari 2008. De eerste helft van deze raadsperiode zit er bijna op. Wij zijn hard aan het werk geweest, maar je vraagt je als raadslid wel eens af wat u als inwoner daarvan merkt. Dat de raad praat over woningbouw op het huidige DVS-terrein is u vast niet ontgaan. En wellicht ook niet dat Progressief Ermelo tegen het huidige plan is, omdat daar te weinig betaalbare woningen in zitten. Terwijl dat nu juist de doelstelling van het plan was. Maar weet u ook dat de PE-raadsleden bezig zijn met het verdwijnen van buslijnen, de uitvoering van de Wmo, de kap van beschermde bomen bij het station en de brede school? Misschien wel niet. Vraag is of dat erg is. U heeft in 2006 gestemd en u gaat ervan uit dat wij als raadsleden ons werk doen en uitvoeren wat we in het verkiezingsprogramma hebben beloofd. Maar wilt u wel weten wat er gebeurt? Volg de gemeenteraad dan via deze pagina of de gemeentelijke website. En voor de standpunten van Progressief Ermelo surft u naar onze eigen website. Want als raadslid moet je altijd kunnen vertellen wat je met de stem van de kiezer doet. Niet alleen in verkiezingstijd, maar tijdens alle vier jaren van de raadsperiode! En dat vind ik! Aline Verhoef-Franken