Ontwikkelingen strand Horst

geplaatst in: 2011 | 0

Al jaren worden er plannen gemaakt voor strand Horst. De Recreatiegemeenschap, eigenaar van het gebied, voert daarover gesprekken met de gemeente Ermelo. Er is echter nog niet heel veel gebeurd. De wethouder stelde de gemeenteraad in de raadsvergadering van 13 januari voor om nu maar te stoppen met het maken van plannen. Hij baseerde zijn voorstel op een presentatie van de Recreatiegemeenschap, waar ook wat raadsleden bij waren; de reacties op de plannen waren daar blijkbaar niet positief.

René Arts heeft namens PE, samen met veel andere partijen, aangegeven dat het gebied niet moet verloederen en dat er gewerkt moet worden aan realistische plannen. Daarnaast wil PE borgen dat het ‘Groene Kruispunt’, wat ook bij Horst gepland staat, wordt gerealiseerd.