Zorgwoningen in De Verbinding

geplaatst in: Algemeen | 0

Het oorspronkelijke plan voor de Verbinding is voor het gedeelte naast de Zendingskerk aangepast. Daar zouden 32 dure appartementen komen. De projectontwikkelaar bedacht echter dat deze moeilijk verkoopbaar zouden zijn. PE dacht dit ook, zo verwoordde raadslid René Arts tijdens de raadsvergadering van 3 maart. Het nieuwe plan, met zorgwoningen, spreekt PE een stuk meer aan.

Er komen 82 zorgwoningen. De meeste voor (dementerende) ouderen en nog wat voor cliënten die minder begeleiding nodig hebben van Eleos. Er komen dus verpleeghuisplaatsen in Ermelo waar een toenemende behoefte aan is. Het biedt deels een alternatief voor de gedateerde huisvesting in de Dillenburg. Parkeren zal onder het gebouw kunnen. Er is een bushalte voor de deur.

Genoeg voordelen om van harte in te kunnen stemmen met dit voorstel.