Linkse Hobby

geplaatst in: 2011 | 0

Door Anneke Knoppert – Op zaterdag 19 maart hebben een viertal (steun)fractieleden van Progressief Ermelo meegedaan aan de Ermelose Afvalopruimdag. De opruimlocatie was dit jaar rond de Drieërweg en de Ericalaan.

’s Morgens om 9.00 uur waren René, Alex, Jan en Anneke al present bij sporthal Triade. Na het openingspraatje van wethouder Nederveen en het ophalen van de benodigde spullen (veiligheidshesje, werkhandschoenen, vuilniszakken en de onmisbare grijper), kon het werk beginnen. In een paar uur tijd is er een flink aantal vuilniszakken met zwerfafval gevuld. Het is verbazingwekkend om te zien wat je zoal tegenkomt in het bos. In totaal hebben zo’n zeventig vrijwilligers 25 kuub aan afval verzameld.

De afvalopruimdag werd afgesloten met een lekkere lunch, een afsluitend praatje van wethouder Verhagen en een warme muts voor komende winter.