Fiets mee langs gemeentepolitiek op 5 september

geplaatst in: 2011 | 0

Progressief Ermelo houdt maandag 5 september een fietstocht in de wijk Ermelo-West. Inwoners van de gemeente Ermelo zijn van harte uitgenodigd om mee te fietsen. Op verschillende plaatsen stopt het peleton en geeft een PE-raadslid informatie over een onderwerp dat daar speelt. Progressief Ermelo wil ook graag horen wat er leeft bij de bewoners van Ermelo.

De onderwerpen die de fietsers zullen passeren zijn het wijkcentrum de Leemkuul met het onderwerp zorg en cultuur en in de Eksterstraat en Spechtstraat gaat het over woningbouw en de nieuwe appartementen die daar gebouwd zijn. Bij de Arendhorst staan we stil bij de nieuwbouw van de school en kinderopvang. Tenslotte komt bij de Arendlaan de verkeersontsluiting van West aan bod met de plannen om de Kolbaan te verlengen.

De start is om 19.00 uur in wijkcentrum de Leemkuul aan de Eksterstraat 134. Na ongeveer anderhalf uur is de finish en afsluiting in de Leemkuul.