Keuzes maken – René Arts

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

Als u deze column leest in het jaar 2012 begonnen. Ik wens ieder die dit leest een voorspoedig jaar en ik hoop dat ieder de goede keuzes zal maken in zijn of haar leven.

Er moesten het afgelopen jaar binnen de Ermelose politiek weer heel wat lastige keuzes gemaakt worden. Soms was dat lastig, zoals bij de bezuinigingsvoorstellen. Je maakt dan keuzes die je eigenlijk niet wilt maken, maar moet maken omdat je het als gemeente met steeds minder geld moet doen. Door de keuzes die de gemeenteraad gemaakt heeft moeten verschillende organisaties het ook weer met minder geld doen. De overheid doet een stapje terug en de eigen verantwoordelijkheid van u als burger komt meer centraal te staan.

In ieder geval maken wij ons als PE sterk voor een goede zorg voor degenen die dat echt nodig hebben. Daar gaan we in 2012 mee door. Ook als we het met nog minder geld moeten doen.

Waar we als PE wel blij mee zijn is dat Ermelo een ambitieus beleid voert op het gebied van klimaat en duurzaamheid. Onze verkiezingsslogan was ;’groen en sociaal’. Met het groene deel hebben we al een flinke aanzet gemaakt.