Aline neemt afscheid van de Raad

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

Aline Verhoef-Franken, fractievoorzitter van PE, heeft in de raadsvergadering van 1 maart afscheid genomen van de Ermelose politiek. Hieronder kunt u haar afscheidsrede lezen.

 

Het voelt wel wat dubbel om hier zo te staan. Om na 10 jaar te stoppen als raadslid.

 

Degenen die mij een beetje kennen weten dat ik niet graag dingen een beetje doe. Ook raadslid zijn niet.

Ik voel me betrokken bij Ermelo en heb vol overtuiging het progressieve geluid hier in de gemeenteraad gebracht.

 

Het is dan ook niet makkelijk om dat nu los te laten.

Maar aan de andere kant is het ook goed zo.

Het is het moment om ruimte te maken voor weer nieuwe ervaringen.

 

Ik wil graag een aantal mensen bedanken.

 

Allereerst alle inwoners die hun stem aan Progressief Ermelo hebben gegeven. Dank voor het vertrouwen dat ze in onze partij en in mij persoonlijk gesteld hebben. Ik heb me graag daarvoor ingezet.

 

Dank ook aan de leden van Progressief Ermelo, voor de mogelijkheden en de ruimte die ik heb gekregen om mijn werk als raadslid en fractievoorzitter te doen.

 

Graag wil ik ook u, collega-raadsleden, collegeleden, de burgemeesters en de ambtenaren bedanken voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Het was leerzaam en – meestal J – heel aangenaam.

 

Vooral dank aan Erik, Nienke en Sander. Ze zagen me vaak achter de pc op zolder duiken of op mijn fiets springen richting gemeentehuis.

 

Vanavond is het nog voor iemand een bijzondere avond. Voor Thea is het namelijk ook de laatste raadsvergadering. Zij stopt binnenkort met werken. Dus vanavond niet ouderwets lang blijven hangen in De Dialoog. Gun het haar om een keer op tijd af te kunnen sluiten.

 

Tenslotte. Laurens, René, Alex, Jan en Anneke. Heel veel succes bij jullie werk voor Progressief Ermelo in ons gemeentebestuur.

 

Ik wens jullie allen veel goeds en graag tot ziens in ons mooie Ermelo.