Jan Overbeek stopt als raadslid

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

Jan Overbeek stopt per 25 april a.s. met zijn werkzaamheden als lid van de gemeenteraad van Ermelo.

Jan is sinds 2010 lid van de gemeenteraad voor Progressief Ermelo en vanaf 2006 tot 2010 was hij fractievertegenwoordiger. In die functie is hij ook lid geweest van de Rekenkamercommissie en de Auditcommissie.

“Ik heb besloten om te stoppen met het raadswerk, omdat ik inmiddels 75 jaar ben en merk dat het politieke werk me langzamerhand te veel in beslag gaat nemen. Een goede reden, lijkt me, om dan te stoppen. Het werk als raadslid heb ik steeds met heel veel genoegen gedaan en ik zal de contacten met de mensen in de Ermelose politiek en in het gemeentehuis dan ook zeker gaan missen.”

Opvolging in de raad

Beoogd nieuw raadslid is Dirk de Vries Reilingh. Dirk is geen onbekende in Ermelo. Hij heeft twee jaar ervaring als raadslid voor Progressief Ermelo en zes jaar als wethouder van de gemeente Ermelo.