Progressief Ermelo wil met u in gesprek

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

Progressief Ermelo wil met u in gesprek

In deze tijden van bezuinigingen en met de blik gericht op de toekomst staan wij voor grote keuzes: wel of geen zwembad, twee of drie openbare basisscholen. En hoe denkt u over het idee om o.a. de bibliotheek, de volksuniversiteit, Pinel, het jongerencentrum en de Dialoog samen te brengen onder één dak?

Komende zaterdag 28 april is Progressief Ermelo weer in het dorp om in gesprek te gaan met de inwoners van Ermelo. Dit keer willen wij het graag met u hebben over het accommodatieonderzoek dat de gemeente heeft laten uitvoeren. Het beheren en onderhouden door de gemeente van allerlei accommodaties zoals scholen, sportzalen, Calluna (zwembad en sporthal) en de Dialoog kost veel geld. Omdat de gemeente Ermelo moet bezuinigen, is er gekeken naar de mogelijkheden die er zijn om ook op dit gebied efficiënter met het geld om te gaan. Hoe kijkt u daar, als inwoner van Ermelo tegenaan?

Progressief Ermelo is van 11.00 tot 14.00 uur te vinden op de parkeerplaats bij de Plus aan de Burgemeester Langmanstraat. Wie zaterdag niet in de gelegenheid is om te komen kan mailen naar: info@progressiefermelo.nl of bellen naar één van de raadsleden: www.progressiefermelo.nl