Fractie en bestuur nemen afscheid van Jan Overbeek en Lionel van den Berg

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

door Anneke Knoppert-Ruiter – In de fractievergadering van maandag 23 april jl. hebben de (steun)fractie en het bestuur van Progressief Ermelo afscheid genomen van raadslid Jan Overbeek en fractievertegenwoordiger Lionel van den Berg.

Fractievoorzitter René Arts hield een toespraak voor beide heren en ook partijvoorzitter Hans Ligtermoet hield een afscheidsspeech. In de toespraken werden (persoonlijke) herinneringen opgehaald en werd al het werk dat zij voor PE gedaan hebben nog eens op een rijtje gezet. Daarna kregen zij uit handen van de secretaris van PE ieder een speciaal voor hen uitgezocht boek.

Aline Verhoef was voor de gelegenheid gekomen om ook persoonlijk afscheid te kunnen nemen van Jan en Lionel en ook zij had een cadeautje meegenomen.

Er was taart bij de koffie en na afloop is er nog volop nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

De (steun)fractie en het bestuur van Progressief Ermelo wensen Jan en Lionel alle goeds voor de toekomst!