Peiling PE: Plaza handhaven

geplaatst in: Algemeen | 0

Ermelo’s Weekblad, 2 mei 2012 – Ermelo moet bezuinigen. Eén van de manieren is slimmer omgaan met accommodaties. Kan het efficiënter? Progressief Ermelo peilde de meningen. Allerlei onderwerpen passeerden de revue. Daarbij mag gezegd: het merendeel is redelijk tevreden. Het hoeft niet duur en mooi, als het maar degelijk is. Natuurlijk moet het wel renderen.

De Leemkuul is een zorgenkindje, maar anderzijds wijk West heeft een activiteiten- en welzijnssteunpunt nodig. Positieve geluiden over het plan de Raadhuispleinvoorzieningen te clusteren. Veel gehoorde opmerking: jongerencentrum Plaza beslist handhaven.

Andere meningen: basisscholen die te lang te weinig leerlingen hebben moeten aansluiting zoeken bij andere scholen. Goede breedte sportvoorzieningen prima, maar voor topsport is er Papendal. Zwembad niet luxe, baantjes trekken en de mogelijkheid van het volgen van zwemles is voldoende.