Persbericht PEpernoten in het dorp

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0


De fractie van Progressief Ermelo (PE) was afgelopen vrijdagavond weer te vinden in het dorp. Tijdens de gezellige vrijdagse koopavond deelde de fractie PEpernoten uit aan het winkelende publiek, dat verrast reageerde op het kleine presentje. Samen met de burgers van Ermelo keek de fractie terug op het afgelopen jaar. Het was een jaar dat vooral werd gekenmerkt door soberheid. Ook Ermelo ontkwam niet aan de gevolgen van de economische malaise en het einde daarvan is nog lang niet in zicht. PE wil juist in deze tijden een sterke binding houden met haar medeburgers en is dus geregeld in het dorp te vinden om in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Zo heeft PE in het verleden enquêtes afgenomen en de uitkomsten hiervan gebruikt als klankbord voor haar beraadslagingen. Daarnaast wil PE tijdens dergelijke campagnedagen in het dorp verantwoording afleggen voor wat zij de in de gemeenteraad en het college bereikt.
De fractie kijkt terug op een geslaagde avond en zal alle bevindingen ter overweging meenemen in het raadswerk. Progressief Ermelo wenst iedereen deze maand prettige feestdagen.