Algemene Ledenvergadering

geplaatst in: 2013, Algemeen | 0

De Algemene Ledenvergadering op maandagavond 21 januari is goed bezocht. Wij waren te gast in De Witte Heide aan de Kerklaan.
Naast de behandeling van de reguliere agendapunten vond er ook een bestuurswisseling plaats. Aline Verhoef neemt het stokje over van algemeen bestuurslid Anneke Knoppert.

Fractievoorzitter René Arts heeft de aanwezigen verteld wat er de komende tijd allemaal in de commissie- en raadsvergaderingen zal gaan spelen. Op verzoek van een van de leden is er ook gesproken over het wegcategoriseringsplan dat in de eerstvolgende raadsvergadering behandeld zal worden. Dit plan zal deel uit maken van het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan dat in het najaar door de raad vastgesteld zal worden.
Voor de pauze heeft Peter van der Velde ons verteld over de bijzondere historie van het pand De Witte Heide; van puddingfabriek tot vergaderruimtes en thuisbasis van het Natuur en Milieu Platform Ermelo.
Na de pauze konden de aanwezige leden kiezen uit twee verschillende presentaties: over zonne-energie en duurzaam vervoer. Beide presentaties werden gegeven door leden van het NMP. Na afloop was er nog gelegenheid om na te praten met een drankje en een hapje.
Wie er maandagavond niet bij kon zijn maar toch nieuwsgierig is naar de geschiedenis van De Witte Heide of graag meer wil weten over de presentaties kan terecht op   http://www.dewitteheide.nl/ en  http://www.nmpermelo.nl/