Progressief Ermelo gaat cadeautjes uitdelen

geplaatst in: Algemeen | 0

28 november 2012 – “De laatste koopavond voor pakjesavond, vrijdag 30 november, zullen de raadsleden en andere leden van Progressief Ermelo (PE) vanaf 19.00 uur de koude wind trotseren, om met de inwoners van Ermelo in gesprek te gaan.

Onder het motto ‘PEpernoten’ zullen zij de inwoners van Ermelo een klein Sinterklaascadeautje aanbieden. Uiteraard heeft u dan de mogelijkheid om vragen te stellen of om te laten horen hoe u tegen de verschillende zaken in Ermelo aankijkt. Dergelijke momenten zijn belangrijk voor PE omdat er zodoende voeling blijft bestaan over wat er op straat leeft. Dus mocht u tijdens het Sinterklaasinkopen doen vragen hebben voor Progressief Ermelo, schroom dan niet om één van de (raads)leden aan te spreken.”