En dat vind ik! – René Arts

geplaatst in: Algemeen, En dat vind ik | 0

In maart 2014 zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad. Mensen die binnen de politiek actief zijn, zijn hier al druk mee bezig.
Er wordt hard gewerkt aan verkiezingsprogramma’s. Ook de samenstelling van kandidatenlijsten voor de Raad vraagt veel aandacht.
Partijen denken na over hoe ze nog meer aandacht kunnen krijgen. Organisaties benaderen  partijen weer met punten waarvan ze vinden dat die in verkiezingsprogramma’s moeten staan. Er worden bijeenkomsten georganiseerd waar politici worden uitgenodigd.

Voor mensen die politiek actief zijn een drukke, maar ook een leuke tijd.

Los van mijn politieke voorkeur hoop ik ook dat uw interesse wordt gewekt door de diverse activiteiten. Ten slotte bepaalt u wie er in de gemeenteraad komen en daarmee heeft u dus ook invloed op het beleid na maart 2014. Daarbij is het goed om te weten dat de gemeente steeds meer taken krijgt, met name op het gebied van zorg. Nog belangrijker dus om op de (voor u) juiste partij te stemmen.
Tenslotte een tip. Kijkt u niet alleen naar wat partijen beloven, maar ook naar wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan in Ermelo. Websites van diverse partijen kunnen hierbij behulpzaam zijn.
Voor alleen maar beloftes koopt u niets.

‘En dat vind ik…’