Woonzorggebouw Telgterpoort

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

Het gaat hier om een particulier initiatief voor een woonzorggebouw aan Telgterweg 3 (naast de spoorwegovergang). Een woonzorggebouw met individuele woningen met een huurprijs die een beroep op de huurtoeslagenwet mogelijk maken waardoor de woningen toegankelijk zijn voor alle inkomenscategorieën.

Er komt een gezamenlijke ruimte, een voor alle bewoners te gebruiken binnentuin, een parkeerkelder en op de begane grond is ruimte voor zorg- en/of maatschappelijke functies zoals een artsen- of fysiotherapiepraktijk. Ook is het wellicht mogelijk dat hier een aantal wijkactiviteiten ondergebracht kunnen worden.
Progressief Ermelo is er trots op dat tijdens deze collegeperiode nogmaals een particulier initiatief voor een woonzorggebouw mogelijk gemaakt wordt!