Aantal stemmen Progressief Ermelo raden voor een fiets in PE café

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

De komende zaterdagen 8 en 15 maart is Progressief Ermelo te vinden op het Pauwenplein. Iedereen is van harte welkom voor een toelichting op het verkiezingsprogramma, kennismaken met de kandidaat-raadsleden of gewoon een praatje met een kop koffie, thee of frisdrank. En wie raadt hoeveel stemmen PE haalt bij de verkiezingen op 19 maart, kan een fiets winnen.

In 2010 haalde Progressief Ermelo 2225 stemmen. Wie raadt het beste hoeveel stemmen de partij de komende verkiezingen krijgt? Diegene wint een fiets. En wel een bijzondere fiets, namelijk een tweedehandse. Fietsen is goed voor gezondheid en milieu en dit hergebruik maakt de fiets ‘dubbel duurzaam’. Een passende prijs voor deze groene (en sociale) partij.
Vanzelfsprekend is de fiets van gegarandeerde kwaliteit. Bovendien wordt deze geleverd met een onderhoudscontract voor twee jaar. De fiets en het onderhoud worden beschikbaar gesteld door Leo Steijn van ‘Fiets Centraal’.