Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Jan Betten, plaats 11

“Mijn naam is Jan Betten ben 59 jaar jong en ik woon nu 10 jaar in Ermelo samen met mijn partner Yvonne. Wij hebben gezamenlijk 3 kinderen en sinds kort een kleinkind.
Heb altijd gewerkt als leidinggevende in de logistiek, tot 6 jaar geleden toen ben ik gaan werken als job coach maar door bezuinigingen moest ik helaas na drie jaar stoppen met deze baan. Ben nu bijna twee jaar als zelfstandig budgetcoach werkzaam. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij DVS 33 waar ik teamleider ben van DVS 2 en wedstrijdsecretaris van de jeugd.

Waarom ik mij verkiesbaar heb gesteld voor Progressief Ermelo is dat ik het sociale beleid van deze partij heel belangrijk vind en ook het opkomen voor de jeugd spreekt mij aan.”