Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Rein Tanis, plaats 16
“Mijn naam is Rein Tanis. Ik woon sinds 1983 met veel plezier in Ermelo. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk op Christelijk College Groevenbeek. Ik geef enkele lessen wiskunde. Het grootste deel van mijn werk besteed ik aan de pr & communicatie. Vanuit die functie ben ik woordvoerder van de school.
Als lid van tennisvereniging LTV Irminloo ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden. Daarnaast speel ik toneel, zit ik in de zomermaanden graag op de racefiets en doe ik mee aan de woensdagavond zeilwedstrijden op het Wolderwijd.

Aandacht voor je medemens en voor je leefomgeving zijn voor mij belangrijke waarden die ik het beste terugvind bij Progressief Ermelo, waarvan ik al lang lid ben. De hoofdthema’s ‘sociaal en groen’ uit het huidige verkiezingsprogramma sluiten daar naadloos bij aan”.