Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Margryt Oldenhof, plaats 10 
“Ik ben Margryt Oldenhof en sinds 2007 woon ik in Ermelo met veel plezier samen met mijn man. Ik werk als kwaliteitsmanager bij een laboratorium in Zeist. Mijn werk bestaat uit het adviseren over de onderzoeksprocessen om goede kwaliteit te kunnen garanderen van het onderzoek op het terrein van voeding, geneesmiddelen en chemische stoffen. Daarnaast ziet onze kwaliteitsafdeling toe op het toetsen van de kwaliteit van het uitgevoerde onderzoek. Het is afwisselend werk waarbij goede samenwerking en communicatie de sleutelwoorden zijn voor succes.. 

In mijn vrije tijd mag ik graag zwerven door het bos, over de heide en de klompenpaden. Ik houd van onze mooie natuur om te wandelen en te fietsen. Ik vind dat we met elkaar zuinig op deze mooie groene ruimte moeten zijn om ook in de toekomst ervan te kunnen blijven genieten. Dat kost wel inspanning.

Progressief Ermelo zet zich in om fijn te kunnen wonen en werken in de gemeente Ermelo en heeft oog voor de ontwikkelingen in de maatschappij. Daarbij komt Progressief Ermelo op voor mensen, die dat zelf minder goed kunnen omdat ze kwetsbaar zijn. PE kiest niet voor de gemakkelijke weg om te scoren in de media, maar maakt een verantwoorde afweging van de diverse belangen en durft ook minder gemakkelijke keuzes te maken. Als bestuurslid draag ik graag daaraan bij en waardeer de prettige opbouwende sfeer binnen PE om samen te werken aan een gemeente met een goed leefklimaat voor alle inwoners. Daarom kies ik voor Progressief Ermelo“.