Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Quincy van den Berg, plaats 13
“Mijn naam is Quincy van den Berg, ik ben negentien jaar oud en studeer Integrale Veiligheidskunde (IVK) aan de Hogeschool Utrecht. Mijn opleiding richt zich op het schrijven van veiligheidsbeleid.
Mijn opleiding heb ik gekozen omdat ik het belangrijk vind dat ieder mens zich in een veilige omgeving begeeft. Het gaat bijvoorbeeld over veilige en duurzame weginrichtingen (Duurzaam veilig) waar Progressief Ermelo voorstander van is. Ook gaat het over het bevorderen van veiligheid en leefbaarheid.
Zo vind ik dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving. Voor jongeren geldt bijvoorbeeld een Ermelo waarin zij zich in een veilige en groene omgeving kunnen ontwikkelen. Progressief Ermelo wil dan ook het vroegtijdig schoolverlaten voorkomen. Dit draagt niet alleen bij aan een betere startpositie op de arbeidsmarkt maar ook aan de veiligheid in onze gemeente.

 

Ik heb mij verkiesbaar gesteld voor Progressief Ermelo omdat iedereen recht heeft op een leefbaar Ermelo waarin zij ook gelijke kansen en mogelijkheden heeft om zich te ontplooien”.