Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Jan Bolt,  plaats 15
“Mijn naam: Jan Bolt. Van 1973 t/m 2005 huisarts in Ermelo. Daarnaast was ik bestuurlijk actief binnen de huisartsen wereld en daarbuiten.
Na mijn pensionering was ik o.a. lid van een cliëntenraad en gespreksleider bij het Alzheimercafé. Als SCEN*-arts adviseer ik artsen over een eventueel uit te voeren euthanasie.

Waarom Progressief Ermelo?
De gemeente krijgt veel belangrijke zorgtaken en moet hiermee deskundig als financieel verantwoord om gaan. Ik kies voor een politiek accent waarbij vooral gekeken wordt welk effect, positief of negatief,  de uitvoering van die zorgtaken heeft op individuele mensen of leefeenheden. Dat accent zie ik het sterkst bij Progressief Ermelo”.

*SCEN: Steun Consultatie Euthanasie Nederland