De ALV op locatie

geplaatst in: 2014, Algemeen | 0

De Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandagavond is ook deze keer weer op locatie gehouden. Deze keer waren wij te gast bij het bestuur van de Vijverhof, een vereniging voor groepswonen van senioren.De avond begon met een korte geschiedenis van het ontstaan van de vereniging, de bouw (door UWOON) van het appartementencomplex aan de Kanoweg en over het fenomeen groepswonen. Vooral over dit laatste heerst nogal veel verwarring. Dit is jammer is, want dit is een woonvorm die precies past bij de huidige tijd: zelfstandig wonen in een appartement met een eigen voordeur, maar met een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar een kopje koffie gedronken kan worden en waar allerlei activiteiten georganiseerd worden.

 

Wilt u meer weten over groepswonen voor senioren? Neem dan contact op met de heer H. Kamstra, voorzitter  Tel: 0341 – 495248