Besluitvorming Westflank uitgesteld

geplaatst in: Algemeen | 0


De Raad heeft in de vergadering van 9 juli unaniem besloten om de besluitvorming over het Westflanktracé van de agenda te halen en door te schuiven naar de raadsvergadering van 17 september. In het aangepaste raadsvoorstel zal het College met een tweede variant komen voor het deel van de Oude Nijkerkerweg tussen de Horsterweg en de Lange Haeg, waarbij de bestaande weg gebruikt zal worden door aanwonenden en door de fietsers. Ook zal in het nieuwe raadsvoorstel staan dat de definitieve versie/inrichting van het tracé door de Raad zal worden vastgesteld. Tot slot heeft de Raad het College opgeroepen geen onomkeerbare stappen te nemen tot het raadsbesluit genomen is.

In de commissievergadering van dinsdag 2 september zal er, ter voorbereiding van de raadsvergadering op donderdag 17 september, nogmaals gesproken worden over de Westflank.