Verkiezingen

geplaatst in: Algemeen | 0

IMG_1944door René Arts – Persoonlijk heb ik wel iets met verkiezingen. Natuurlijk ga ik zelf altijd stemmen.

En ik heb al enkele malen meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen. Ook heb ik bij mijn werkgever, ’s Heerenloo regio Ermelo, meegedaan met de verkiezingen voor de Ondernemingsraad. Daarvoor kunt u trouwens ook deze week weer op mij stemmen, mocht u toevallig ook bij ’s Heerenloo regio Ermelo werken. De verkiezingen voor de gemeenteraad duren nog een tijdje.

Ik vind het mooi dat mensen zelf hun vertegenwoordigers kunnen kiezen, waarbij elke stem even zwaar meetelt. Daarbij is het wel jammer dat veel mensen niet gaan stemmen. En dat zijn juist vaak mensen die niet tevreden zijn. Zonde, door te stemmen kun je aangeven wat je wilt en door wie dat moet gebeuren. Ik vind trouwens ook dat als je gekozen bent, je dit de hele periode waar moet maken. Dus niet alleen even je best doen als de verkiezingen er aan komen. Daarom verspreiden we vanuit Progressief Ermelo ook een krant als er geen verkiezingen zijn. We laten dan zien wat we tot nu toe gedaan hebben. En vragen hierop uw reactie.

Mocht u de krant per ongeluk niet hebben gehad, dan kunt u me altijd bellen (06 – 27080504) of mailen (rene.arts@live.nl). Ik breng deze dan persoonlijk langs!