Ermelose sporters én vrijwilligers in het zonnetje

geplaatst in: Algemeen | 0

sportverkiezingen-1De fractie van Progressief Ermelo is blij met de bekendmaking van de Ermelose Sportverkiezing op 3 februari 2017. Hiermee wordt een belangrijk punt van onze partij uitgevoerd. Al vanaf 2014 vragen we regelmatig aandacht voor de sporters en huldiging bij bijzondere prestaties. Hoe ‘bijzonder’ was het immers dat de Ermelose DeVeDo-spelers in 2015 wel in Putten gehuldigd zijn na hun kampioenschap maar niet in Ermelo…

Zien sporten doet sporten

Een kind wordt uitgedaagd om ook te gaan sporten als zijn of haar held in het zonnetje wordt gezet. Echter, sport is zoveel meer dan alleen topprestaties leveren. Daarom zijn we blij met de brede opzet van de Ermelose Sportverkiezing 2017. Sport is samen plezier hebben, contacten op doen en een gezamenlijk doel stellen om aan te werken. Een goed voorbeeld daarvan zijn de talrijke loop- en wandelgroepen die Ermelo kent. Op zaterdagmorgen is het spitstijd op en rondom de Groevenbeekse heide: Ermeloërs lopen er in gemengde groepen van alle leeftijden en het mooie is dat iedereen kan meedoen. Ook de talloze vrijwilligers die zich bij verenigingen inzetten om het sporten van anderen mogelijk te maken zullen de zeer verdiende aandacht krijgen tijdens de Sportverkiezing 2017.

Meer informatie én hoe je Ermeloërs kunt opgeven is te vinden op de website van de gemeente Ermelo.