Van uw centen…

geplaatst in: Algemeen | 0

Hoe uitgebreid moet het nieuwe zwembad worden? Wat doen we met de huisvesting van de Volksuniversiteit, Welzijn Ermelo, de Dialoog en de bibliotheek? Zijn we nog tevreden over de staat van onderhoud van het openbaar groen, de fietspaden en de wegen? En doen we wel genoeg aan veiligheid en armoedebestrijding? Allemaal vragen die de komende maanden beantwoord moeten worden en allemaal keuzes die geld kosten. Heel veel geld.

Progressief Ermelo gaat op de zaterdagen 27 mei en 10 juni het dorp in om u te vragen wat u belangrijk vindt. Wij doen dit door met u ons beproefde muntenspel te spelen en uiteraard door naar uw ideeën te luisteren. Waaraan vindt u dat de gemeente uw geld moet uitgeven?

Raadsleden en medewerkers van Progressief Ermelo zijn op beide zaterdagen van 10.00 tot 12.00 uur te vinden op verschillende plaatsen in het centrum van Ermelo. Bent u niet in de gelegenheid om ons daar te ontmoeten, dan bent u zoals altijd welkom om contact op te nemen met een van de raadsleden van de partij.