Wandeling werkgebied eerste Ermelose Natuurwerkdag

geplaatst in: Algemeen | 0

Op zaterdag 17 juni organiseren gemeenteraadsleden Ronald van Veen en Bea van ’t Hul een wandeling over het Speulderveld. De twee organisatoren van de eerste Ermelose Natuurwerkdag van afgelopen november lossen daarmee hun belofte in. De deelnemers van de eerste Ermelose Natuurwerkdag gaan samen met hen het resultaat van het werk bekijken. Ronald van Veen, ook natuurgids bij Stichting Gelders Landschap en Kastelen, zal vertellen over het effect van het gedane werk op de flora en fauna in het gebied.

Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom, aldus Van ’t Hul. Dit kan dan alvast een mooie opstap zijn voor deelname aan de tweede Ermelose Natuurwerkdag op de eerste zaterdag in november dit jaar.

De wandeling start om 10.00 uur en zal zo’n anderhalf uur duren. Het startpunt is op de parkeerplaats aan de Garderenseweg in Speuld.

U kunt zich aanmelden via b.vanthul@ermelo.nl of bij r.vanveen@ermelo.nl