Een gezond en gelukkig 2018

geplaatst in: Algemeen | 2

Progressief Ermelo wenst alle inwoners van de gemeente Ermelo een gelukkig en gezond 2018 toe  (foto: Harro Bannink Fotografie)

Een belangrijk jaar met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. Progressief Ermelo wil graag haar mooie plannen uit het verkiezingsprogramma 2018-2022 omzetten in daden. Onze kandidaten, met boven aan de lijst Anneke Knoppert, René Arts, Alex Kleijnen, Evelien Kars, Ivio Damming en Laurens Klappe, hebben er veel zin in.

Gegroepeerd rond een aantal thema’s werkt Progressief Ermelo aan een gezonde gemeente en we nodigen je van harte uit daar aan bij te dragen en over mee te denken. Nieuwsgierig? Binnenkort maken wij ons verkiezingsprogramma bekend.

Fractie en bestuur Progressief Ermelo

2 reacties

 1. Willem Gerdingh

  Het wordt moeilijk kiezen voo
  r de gemeenteraad Ermelo.
  Graag zou ik willen weten hoe jullie tegenover de bouw van Calluna staan.
  Ook wil ik de punten van het verkiezing lijst ontvangen.
  Met vriendelijke groet
  Willem Gerdingh

  • Anneke Knoppert

   Op de ‘home page’ van de website ziet u onderaan een carrousel staan met daarin o.a. een foto van Calluna. Wanneer u die foto aanklikt kunt u een zevental berichten lezen die wij geschreven hebben over Calluna n.a.v. de besprekingen in de raadsvergaderingen.
   Op dezelfde pagina staat bovenaan een menu met de titel verkiezingsprogramma, klikt u daarop dan kunt u ons programma lezen. Dit kan via de zgn. mindmap of als gewone tekst.