verkiezingstijd = verkiezingsmarkt

geplaatst in: Algemeen, verkiezingen 2018 | 0

Progressief Ermelo werkt aan de weg naar een gezonde toekomst. Een toekomst waar het welzijn van de mensen voorop staat. Een toekomst waar natuur boven economisch profijt gaat. Een toekomst waar we als samenleving beter van worden.

Wilt u dit ook? Stem dan op 21 maart op Progressief Ermelo.

Heeft u hier nog vragen over? Kom dan op de zaterdagen 10 en 17 maart naar onze verkiezingskraam op het Pauwenplein bij de Enk. De kandidaten en andere PE-leden leggen u graag uit hoe wij dat gaan aanpakken de komende jaren.

Op zaterdag 10 maart nemen wij een fotobooth mee waar u gratis polaroidfoto’s kunt laten maken en op zaterdag 17 maart is er een fietsaangedreven draaimolen voor de kleintjes. En natuurlijk verwelkomen wij u met ons traditionele bosje narcissen.

Wij hopen u op een van beide zaterdagen te ontmoeten om met u in gesprek te gaan over de toekomst van Ermelo.