En het is… een rotonde!

geplaatst in: Algemeen | 0

door René Arts – Goed onderhoud van groen en een goede en vellige verkeersafwikkeling zijn voor Progressief Ermelo twee belangrijke onderwerpen. Met het adopteren van een rotonde wil PE dit onderstrepen. PE zorgt dat de rotonde er netjes uitziet en hopelijk als voorbeeld kan dienen voor andere plekken waar het groenonderhoud helaas minder is.  We laten gelijk zien dat een goed aangelegde rotonde een bijdrage levert aan een goede doorstroming van verkeer en een grotere verkeersveiligheid en ook dat we graag bijdragen aan een mooi uitstraling ervan.

Een voorbeeld waarin we in concrete daden laten zien waar PE voor staat. Zoals we dat al vele jaren doen door bijvoorbeeld mee te werken bij de Voedselbank, de Natuurwerkdag en de Afvalopruimdag. Ook in de jaren dat er geen verkiezingen zijn.

Het gaat trouwens om de rotonde aan de Horsterweg/Klinkertlaan. Zodra de laatste papieren getekend zijn en het weer het toelaat gaan we snel aan de slag!