Even voorstellen: Ivio Damming

geplaatst in: Algemeen | 0

door Ivio Damming – Al sinds mijn jeugd woon ik in Ermelo. Het parkeerterrein waar nu De Enk is gelegen heb ik nog gekend als kale vlakte. De grasbaanraces hebben plaatsgemaakt voor de wijk De Maat. De sportmogelijkheden zijn aanzienlijk verbeterd, het trappen tegen de bal op een grasveldje heeft plaatsgemaakt voor georganiseerde verenigingen. Er is zelfs een klimbos. Zelf heb ik met veel plezier aan verdedigingskunst gedaan, opgevolgd door tennis en volleybal. Nu trek ik er op de fiets op uit en geniet van de heide en bossen die Ermelo en de Veluwe rijk is. Zomers ben ik ook vaak op Strand Horst te vinden. Ons eigen strand aan het water, de zonsondergang is vandaar prachtig te volgen.

In mijn studietijd kwam ik bij de opleiding Recht veelvuldig in aanraking met de Trias Politica (de officiële term voor het scheiden van de wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechterlijke macht) waarbij mijn interesse immer uitging naar die van de wetgevende macht en daarom volgde ik veelal de landelijke politiek.

Vanuit mijn werk in de financiële dienstverlening zie ik dat veel huishoudens gebukt gaan onder betaalproblemen. Van de oplossing wil ik deel uitmaken. Voor het bieden van hulp ben ik tevens aangesteld als bewindvoerder, zodoende kan ik mensen wijzen op de goede mogelijkheden, waardoor stabiliteit ontstaat.

In maart 2017 heb ik voor het eerst de ledenvergadering van Progressief Ermelo bezocht, dit op uitnodiging van een bevriend lid. Het partijprogramma van Progressief Ermelo spreekt mij aan. Naast het sociale aspect met betrekking tot de medemens ben ik erg geïnteresseerd in de Ermelose infrastructuur en openbare ruimte: wegen, gebouwen, indeling en de heide en het groen.

Enige tijd maak ik al deel uit van de steunfractie. Er komen veel onderwerpen voorbij waarover de gemeenteraad een besluit moet nemen en bij de bespreking hiervan steek ik veel op van de huidige fractieleden.

Met veel plezier werk ik de komende jaren mee aan een groen en leefbaar Ermelo.