René Arts, raadslid

geplaatst in: Raadsleden | 0

Het grootste deel van mijn werkzame leven ben ik echter begeleider geweest van mensen met een verstandelijke, en vaak meervoudige, beperking.

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik de politiek in ben gegaan. Tijdens mijn studie tot maatschappelijk werker werd ik politiek actief en een paar jaar daarna kwam in de gemeenteraad voor de SP. De SP doet sinds 2006 niet meer mee als zelfstandige partij in Ermelo en sindsdien ben ik actief voor Progressief Ermelo. Dit bevalt goed. Progressief Ermelo staat voor een socialer en groener Ermelo en daar zet ik mij graag voor in. Het werkt lekker binnen PE met een groep slimme en enthousiaste mensen. Wat ik heel belangrijk vind is dat PE al vanaf de oprichting heel actief is buiten het gemeentehuis. Zo staan we niet alleen in het dorp vlak voor de verkiezingen, maar ook in de tussenliggende jaren om vragen te stellen aan de Ermelo-ers en over onderwerpen die op dat moment spelen of gewoon zaken die voor hen belangrijk zijn. Een paar keer per jaar werken wij bij de Voedselbank en ieder jaar gaan we met een groep aan het werk bij de Afvalopruimdag en zijn wij mede-organisator van (en harde werkers bij) de Ermelose Natuurwerkdag. Wij willen niet alleen sociaal en groen zijn in woorden, maar ook in daden.

René Arts
A: De Enk 21, 3851 NV Ermelo
E: R.Arts@ermelo.nl
T: 06 – 270 805 04