Progressief Ermelo in het dorp

geplaatst in: Algemeen | 0

Nu de mooie warme zomer bijna voorbij is en de scholen weer beginnen, loopt ook het zomerreces van de gemeenteraad ten einde en is het tijd om weer aan de slag te gaan met het politieke werk. Progressief Ermelo zal daarom a.s. zaterdag 1 september van 12.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn op het Raadhuisplein om met inwoners van Ermelo in gesprek te gaan, iets dat de fractie van Progressief Ermelo al vanaf de beginjaren een paar keer per jaar doet. Op deze manier hopen wij nog makkelijker aanspreekbaar te zijn voor u.

Om nog even het zomergevoel vast te houden hebben wij Johan de circusknecht met zijn tot minidraaimolen omgebouwde bakfiets voor de allerkleinsten (tot 7 jaar) uitgenodigd. Al trappend speelt hij vrolijke deuntjes op zijn accordeon. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen met uw (klein)kinderen.