100 woorden over Kleurrijk Ermelo, doe je mee?

geplaatst in: Algemeen, column | 1


door Evelien Kars – Samen ergens aan werken, want samen kom je verder. De essentie van het maatschappelijk raadsprogramma. En dan moet je als raad het goede voorbeeld geven. Samen durven kiezen, in gesprek met elkaar, met ruimte voor eigen accenten vanuit de politieke kleur.

En laat dat nou getoond worden, in de laatste commissievergadering voor het kerstreces over het maatschappelijk raadsprogramma. Een palet aan ideeën in bij elkaar passende kleuren.

Groen is helder: communicatie, inwoners betrekken en faciliteren. De groenvisie uitwerken, we gaan het samen doen. Maar ook het volgende onderwerp: wonen in Ermelo. We zijn benieuwd welk kleurenpalet daaruit gaat komen.

  1. jobert

    Succes! Ben benieuwd welke vragen worden gesteld, wat de Raad wil weten.