Spreekuur over verkeer, ook niet verkeerd….

geplaatst in: Algemeen | 2

Op maandag 7 januari ben ik, René Arts, namens Progressief Ermelo van 19.00 – 19.30 uur aanwezig in de hal van de Dialoog (naast het gemeentehuis) om met u in gesprek te gaan.

Ik houd mij in onze fractie onder andere bezig met verkeer. Mocht u vragen, adviezen of opmerkingen hebben over dit onderwerp dan hoor ik dat heel graag! Wij leren graag van uw ervaringen als voetganger, fietser of automobilist of als reiziger met het openbaar vervoer.

De laatste tijd krijgen wij regelmatig meldingen over lastig begaanbare trottoirs, vooral voor mensen die wat moeilijker ter been zijn. Graag hoor ik ook hierover uw mening. Bent u niet in de gelegenheid om op het spreekuur te komen dan maak ik graag een aparte afspraak met u. U kunt mij mailen op r.arts@ermelo.nl of bellen op 06 – 27080504

Als u over andere onderwerpen wilt praten met Progressief Ermelo praten kan dat natuurlijk ook. Ik kan zaken doorgeven aan mijn collega fractieleden of u met een van hen in contact brengen.

2 Antwoorden

 1. jobert oostindie

  Beste René, beste fractie,

  Belangrijk onderwerp om te behandelen. Het is mij niet geheel duidelijk of het gaat op zaken dichtbij en persoonlijk of meer in het algemeen…

  Misschien moeten wij het ook eens hebben over ‘mobiliteit’ en wat dat met mensen doet.
  Elke vorm van mobiliteit kent specifieke aandachtspunten voor de Raad.
  Wat weet de raad over ‘mobiliteit’, als gedrag, als vorm, als instrument en als vraagstuk?
  Is naast aandacht voor een slecht begaanbaar trottoir niet veel meer behoefte aan een meer omvattend idee hoe wij vandaag, Ermelo morgen ‘in beweging’ houden?
  Welke experts wonen er in Ermelo, en zijn deze uit te dagen hun ideeën, kennis en inzicht te delen?
  Doe graag mee.
  Jobert, lid Bondsraad ANWB

  • Rene Arts

   Beste Jobert,

   Uiteraard moet je uiteindelijk streven maar een breed plan voor mobiliteit. Dit gaat ook gebeuren dit jaar, het wordt ook een onderwerp voor het maatschappelijk raadsprogramma.
   Uiteraard kan elke Ermeloer dan meepraten. Ik hoop dat jij dit ook zult doen, maar daar ga ik eigenlijk wel van uit….)
   Daarnaast hebben we met regelmaat contact met experts en met ervaringsdeskundigen.

   Groet en bedankt voor je inbreng.