Verjaardagscadeau Progressief Ermelo voor Inloophuis De Parasol en Het NMP

geplaatst in: Algemeen | 0

Afgelopen 24 november vierde Progressief Ermelo haar 25-jarig jubileum. De jarige plaatselijke politieke partij heeft twee organisaties die haar zeer na aan het hart liggen uitgekozen om eventuele verjaardagsgiften cadeau aan te doen. De gekozen organisaties passen uitstekend bij de kernwaarden van Progressief Ermelo: “Groen en Sociaal”.

Inloophuis de Parasol is de buurthuiskamer In Ermelo-West waar je zomaar binnen kunt lopen, voor een kopje koffie, om een praatje maken met buurtbewoners of een spelletje doen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Het Inloophuis is gevestigd op Sportpark De Zanderij aan de Oude Telgterweg.

Alex Kleijnen, raadslid en Jan Betten penningmeester van Progressief Ermelo overhandigden de enveloppe op vrijdag 4 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Parasol.  

Het NMP, Natuur- en Milieu Platform Ermelo, bestaat sinds de jaren ’90, in deze stichting zijn verschillende activiteiten op het gebied van natuur en milieu vertegenwoordigd. Volgens Progressief Ermelo vervult het NMP ook een prima rol als luis in de pels voor politiek en bestuur in Ermelo op het gebied van duurzaamheid, landschapsontwikkeling en aanverwante onderwerpen. Voorzitter Hans Ligtermoet en penningmeester Jan Betten zullen op 26 januari om 10 uur de gift aan de Stichting NMP overhandigen, locatie de Witte Heide, Kerklaan 7.