100 woorden over JONG&politiek

geplaatst in: Algemeen, column | 0

Door Evelien Kars – Ben jij die jongere tussen 17 en 30 die met mij willen ontdekken hoe leuk de politiek is? Belangrijke items voor jongeren bespreekbaar wil krijgen in de raad? Met elkaar dingen wil bereiken? En daarnaast leuke (politieke) activiteiten wil organiseren voor jongeren? Opleidingen en trainingen wil volgen?

Dit kan allemaal binnen het project JONG&politiek, waar we als Progressief Ermelo een steentje aan bij mogen dragen. Samen met Harderwijk Anders en Gemeentebelang Nunspeet. In het kader van maatschappelijke diensttijd ben je 6 tot 9 maanden actief en ontvang je daarvoor een vrijwilligers vergoeding. Lijkt het je wat? Meld je dan aan!

Aanmelden kan bij Evelien Kars via e.kars@ermelo.nl of 06 – 34929818. Kijk voor meer informatie op www.jongenpolitiek.nl