“18, 6 Kilometer recreatief fietspad, schat!”

geplaatst in: Algemeen | 0


Door René Arts – Ja, ik was erg opgetogen toen ik het wegenbeheerplan van het college van Burgemeester en Wethouders had gelezen en dit aan mijn vrouw ging vertellen. Nu lees ik wel vaker goede plannen, maar deze sprong er in positieve zin voor mij uit. 18,6 Kilometer fietspad wordt in kwaliteit verbeterd en breder gemaakt.

Eindelijk een plan om aan de gang te gaan met de fietspaden in Ermelo. Iets wat eigenlijk al jaren eerder had gemoeten. Sommige fietspaden liggen er namelijk slecht bij. Deze kwaliteitsverbetering is voor Ermeloërs, maar ook voor de vele toeristen, enorm belangrijk. Daarmee is er uiteraard ook een economisch belang: meer toeristen betekent meer inkomsten voor ondernemers en voor de gemeente. Daarnaast is fietsen natuurlijk een duurzaam en gezond vervoermiddel.

Maandagavond 1 april (het is echt waar) houdt Progressief Ermelo het maandelijkse spreekuur en ben ik aanwezig om met u over het wegenbeheerplan te praten. Ook over andere (verkeers)zaken wissel ik graag met u van gedachten. Het spreekuur is van 19.00 tot 19.30 uur in de hal van de Dialoog.