Onkruid vergaat niet

geplaatst in: Algemeen | 0

Op maandag 30 september van 19.00-19.30 uur is weer het maandelijks spreekuur van Progressief Ermelo in de Dialoog aan het Raadhuisplein. Rene Arts is namens de fractie aanwezig.

Recent is er door de gemeenteraad gesproken over onkruidbestrijding. Duidelijk is dat onkruidbestrijding meer geld gaat kosten. De huidige coalitie heeft besloten dat het niveau van onkruidbestrijding omhoog moet. Door een eerder genomen besluit om hierop te bezuinigen bleken ook veel inwoners ontevreden te zijn met het resultaat. Chemische bestrijdingsmiddelen mogen niet meer gebruikt worden door gemeenten zodat er meer manuren nodig zijn. Daarnaast vraagt bestrijding van de Japanse Duizendknoop veel extra inzet.

Hoe kijkt u hier tegenaan; waar zou het volgens u anders kunnen? En hoe kunnen inwoners het beste betrokken worden bij onkruidbestrijding? Wij horen het graag van u!