Zorgen voor een rotonde

geplaatst in: Algemeen | 0

De komende vijf jaar zal Progressief Ermelo het onderhoud van de rotonde in de Horsterweg ter hoogte van de Klinkertlaan op zich nemen. Zaterdag 9 november heeft een groep leden van Progressief Ermelo een eerste begin gemaakt met het verfraaien van de rotonde. De komende maanden wordt er gewerkt aan het realiseren van een bloemrijke en groene rotonde die aantrekkelijk is voor insecten zoals bijen als ook voor vogels.

Zaterdag zijn de eerste 3900 bolletjes de grond ingegaan die straks van februari tot aan juni een kleurrijke buitenrand moeten geven. In het midden worden verschillende vaste planten gepoot en verschillende soorten narcissen. Een deel van de aanwezig hedra blijft staan, deze komt weer terug in de driehoeken aan de buitenzijde van de rotonde zodat er een mooie overlopende eenheid qua begroeiing blijft bestaan.